Фотки / Photos
|
|
|
|
Palanteer | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 01:08 | Сообщение # 46 |
Помощник Теней
Статус: В астрале
| Маргаритка Волошка Все сфотографовано не далі ніж в 100 метрах від здорового 15 поверхового (мого) будинку... Треба дивитися під ноги — там цілий всесвіт! 2 Аннешка Дякую Якщо фотка подобається я можу дати оригінальний розмір щоб була можливість роздрукувати
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 11:03 | Сообщение # 47 |
Человек
| Palanteer, мне ссыль оригинал ромашки..и если есть че-то классное из природы..заставку,чтоб на комп сделать)) Давай))
Неужели о тебе просила, и о том, что мне с тобой досталось...Оказалось я - твоя сила. Оказалось ты - моя слабость..
|
|
| |
Palanteer | Дата: Понедельник, 26.05.2008, 18:08 | Сообщение # 48 |
Помощник Теней
| http://www.picatom.com/j/Camomile_I-1.html Насолоджуйся ) з тебе пиво, або щось подібне... Всі мої достойні фотки можна побачити тут http://palanteer.deviantart.com/gallery/
ЙА Креведко?
|
|
| |
Palanteer | Дата: Суббота, 31.05.2008, 17:19 | Сообщение # 49 |
Помощник Теней
| Нова моя робота. Її назва ["Санта" Марія] (Коментар — лапки ставлять для передачі іронічного значення слова")
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Воскресенье, 01.06.2008, 13:48 | Сообщение # 50 |
Человек
| Palanteer, фотка бомба! Модель отлично передала всю иронию и все настроение фотографии..Короче,что мне тебя хвалить - ты и сам знаешь,что гений)
Неужели о тебе просила, и о том, что мне с тобой досталось...Оказалось я - твоя сила. Оказалось ты - моя слабость..
|
|
| |
Palanteer | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 17:04 | Сообщение # 51 |
Помощник Теней
| Дякую ))) Дуже приємно чути, але мені ще так далеко до генія...
ЙА Креведко?
|
|
| |
Palanteer | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 20:19 | Сообщение # 52 |
Помощник Теней
| Назва "Gothic Doll", назвав так бо вона дійсно виглядає як лялька, і навіть не відомо чи жива чи не жива. Мені дуже подобається вираз обличча. Модель: моє чудове "янголятко" ) Тут тільки одне не подобається, що після заливки на Девіант Арт змінився профіль кольору і тому затимнилося все, а волосся втратило текстуру. У мене все нормально, хто бажає покажу.
ЙА Креведко?
Сообщение отредактировал Palanteer - Понедельник, 02.06.2008, 20:20 |
|
| |
Аннешка | Дата: Среда, 11.06.2008, 12:48 | Сообщение # 53 |
Человек
| Palanteer, я в восторге..дай ссыль на оригинал..о! и расскажи,пожалуйста, как ты делаешь такую шикарную кожу(текстуру) в фотошопе...она как куколка...
|
|
| |
Palanteer | Дата: Среда, 11.06.2008, 16:24 | Сообщение # 54 |
Помощник Теней
| Хочеш оригінал? Навіщо він тобі там немає фотошопу _http://fc01.deviantart.com/fs25/f/2008/154/1/f/Gothic_Doll_by_Palanteer.jpg (це оригінальний розмір) А як я роблю шкіру — це секрет щоб ви бажали попозувати для мене
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Среда, 11.06.2008, 16:51 | Сообщение # 55 |
Человек
| Palanteer, оригинал для того,чтоб посмотреть какая текстура на волосах..ты ж сам сказал,что она "потерялась" на этой фото... По поводу шкуры - попозуваты для тебя - неплохо..но живешь ты немного дальше от меня( Ну а за объяснение КАК ты делаешь кожу - спасибо.
|
|
| |
Palanteer | Дата: Среда, 11.06.2008, 17:22 | Сообщение # 56 |
Помощник Теней
| для того щоб побачити текстуру волосся треба зберегти фотку і дивитися не браузером, оскільки він не підтримує повністю той кольоровий профіль. Ну можливо я заїду до Дніпра як не будь А для шкіри є декілька способів реалізації даного ефекту, від просто — плагіном, до складного, але кращого — ручками
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Среда, 11.06.2008, 21:51 | Сообщение # 57 |
Человек
| Palanteer, это все понятно...я по-подробнее хотела узнать..как ИМЕННО..т.е. на какие кнопочки нужно нажимать в фотошопе;)
|
|
| |
Palanteer | Дата: Среда, 11.06.2008, 22:08 | Сообщение # 58 |
Помощник Теней
| можна так _http://photoshop.demiart.ru/flawless_skin.shtml _http://demiart.ru/forum/index.php?showtopic=5270
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Четверг, 12.06.2008, 14:24 | Сообщение # 59 |
Человек
| Palanteer, спасибо огромное!!!
|
|
| |
Palanteer | Дата: Четверг, 12.06.2008, 16:51 | Сообщение # 60 |
Помощник Теней
| немає за що завжди радий допомогти, але деякі секрети я все ж залишу собі, ОК?
ЙА Креведко?
|
|
| |