Четверг, 25.04.2024, 15:26
Вы вошли как Заблудшая душа | Группа "Гости" | RSS
Главная | Славяне... Игры Богов.... - Обсуждение Жизни Сообщества | Мой профиль | Выход
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Mitara  
Обсуждение Жизни Сообщества » Общий / General » Video » Славяне... Игры Богов.... (або єднаймося браття...)
Славяне... Игры Богов....
PalanteerДата: Вторник, 29.04.2008, 22:36 | Сообщение # 1
Помощник Теней
Группа: Проверенные
Сообщений: 380
Репутация: 7
Статус: В астрале
Подивився даний фільм і єдине, що спадає на думку, що автор накурився. Чому запитаєте ви? Відповідь проста — я всяке чув у житті, але ніколи б не подумав, що у можна так відкрито маніпулювати думкою людей з екрану. Як влучно сказав "продюсер ТВ" "Новини — це не факти, це коментарі до фактів". Тож що я, людина яка захоплюється історією країни у якій живе, побачив у цьому "документальному" фільмі. Тут одна проросійська течія ціль якої знову об'єднати Україну у союз з Росією. У чому це виражено? Мабуть у тому, що зйомки фільму проходили частково на території України, я б навіть сказав повністю. Це те, що Руська і Російська — це дві різні мови, а про це автор не те щоб делікатно, але взагалі не згадує. Хоча ні, я ж вас обманюю, автор сказав, що у творі "СЛОВО О ПЛЪКУ ИГОРЕВЕ" є слова, що слов'янська мова і російська (не руська помітьте) одне є. Я звичайно не знавець староруської мови, але запевняю вас, що там такого немає — це обман. А знаєте чому? А тому, що Русь і Росія — це тотожні поняття виключно для Росії, але не більше. В Слові о полку Ігоревім йде мова про напад східних кочових народів на Русь, на Київ. Це був 1185 рік. Місто Москва було засноване у 1147 році.
Quote
Московское княжество начинает выделяться из владимиро-суздальского в XIII веке. Город Москва, вокруг которого сгруппировалось это княжество, до XIII в. не играл заметной роли в русской жизни.
З чого робимо висновок, що до Московського князівства Слово о Полку Ігоревім не мало значення, жодного. Йдемо далі цікаво а що робило Моськовське князіство такого, що стало центром, не географічним, а політичним, сучасної Росії. Читаєм "
Quote
Первым князем, вступившим в отношения с правителями Золотой Орды был Юрий Данилович, который три раза был в Орде и все три раза вследствие спора своего с тверскими князьями. В 1317 году Юрий женился на сестре хана Узбека Кончаке.

Следующий правитель, Иван Калита, сыграл большую роль в усилении экономического и политического союза Московского княжества и Золотой Орды, для которой он собирал с Русских земель дань. Он дважды ездил в Орду, сын его Симеон — пять раз: благодаря этому, в княжение Симеона не встречаются известия ни о разорениях северо-восточной Руси, ни о татарских послах и баскаках.

Иван II предположительно был в Орде один раз, когда при своем вступлении на великое княжение добывал себе ярлык против своего соперника, Константина Васильевича, князя суздальского.

Раздоры в Орде, начавшиеся около этого времени, дали возможность преемнику Ивана, Дмитрию, действовать более самостоятельно (о получении им ярлыков сначала от Мурата, потом от Авдула). Когда тверской князь Михаил купил в Орде ярлык на великое княжение, Дмитрий взял у суздальских городов присягу не принимать Михаила, и те, действительно, не приняли его. Сам Дмитрий отправился в Oрду, «задарил» там всех и вывез оттуда ярлык на великое княжение, заплатив 10 000 р. долга за тверского князя, что, по замечанию С. М. Соловьёва, показывает, насколько неравны были силы соперников и насколько Москва была сильнее Твери.

" Цікаво, так? У той час Русь залишалась Руссю московські князі віддали перевагу Золотій Орді з якою і воював Ігор. Чи це я не вчив історію, чи це фільм направлений на приниження нащадків русичів, прямих нащадків! Адже Русь була Київська, але у фільмі про це мовчать. Як мовчать і про вище зазначені факти. Чому? Бо треба показати які ж ми, українці, недолугі.

Дуже цікавим для мене було схрещення єгипетських богів, а саме Ра — бога сонця із російською граматикою та словотворенням. Чесно кажучи у мене був культурний шок. Цікаво як часто чули ви щоб у слов'янських мовах (а саме так автор хоче показати) хоч одне слово пов'язане з сонцем мало склад "ра"? Та це ж різні, абсолютно різні народи! І різні мови. Вже далеко не секрет, що цивілізація Єгипету виникла ЗАДОВГО до Русі. Русь як держава утворилася після розпаду Римської Імперії, до того тут бути Скіфи, а із сходу прийшли Сармати — кочовики. Скіфські племена поважали і боялися — це були бойові племена і були на території нинішньої України. Жодної скіфської могили на всій території нинішньої Росії. А Єгипет був ще До Римської Імперії. Рим застав тільки занепад Єгипету. Роблю з цього висновок Аффтар мудак креотифф гавно, слив не засчитан.

А як смішно було слухати про експеримент із словом "пёс" любо-дорого. Я б з розуму зійшов якби взяли якогось бедуїна з Африки, а датчики у нього на голові зафіксували б поєднання слова "пёс" з тим чого він ніколи, припустімо, не бачив.

Також як красиво нам натякнули на "місце у параши" показавши репортаж Ар'єва про чорноморський флот та Севастополь. Бачите як муляє Росіянам питання Криму та флоту. А ще назвали — документальним фільмом.

Я користувався для написання таким джерелами:
http://old-russian.chat.ru/05slovo.htm - Слово о полку Ігоревім
Московське князівство
Похід Ігоря
Заснування Москви
А також своїми знаннями, ясним розумом, та прямими руками.


ЙА Креведко?
 
АннешкаДата: Пятница, 09.05.2008, 11:46 | Сообщение # 2
Человек
Группа: Любитель белых и пушистых
Сообщений: 201
Репутация: 5
Статус: В астрале
Уболтал - посмотрю этот ФИЛЬМ... happy

Неужели о тебе просила, и о том, что мне с тобой досталось...Оказалось я - твоя сила. Оказалось ты - моя слабость..
 
MitaraДата: Пятница, 09.05.2008, 13:15 | Сообщение # 3
Королева Теней
Группа: Знать
Сообщений: 219
Репутация: 9
Статус: В астрале
Quote (Аннешка)
Уболтал - посмотрю этот ФИЛЬМ...

О,и обязательно скажи свое мнение. Палу вечно все не нравится biggrin


Иногда мужчины таки понимают, что женщина - ангел только тогда, когда она поворачивается и уходит, а они смотрят ей вслед, и видят на ее спине крылья (с)DarktPrince
 
Обсуждение Жизни Сообщества » Общий / General » Video » Славяне... Игры Богов.... (або єднаймося браття...)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024