Четверг, 28.03.2024, 20:02
Вы вошли как Заблудшая душа | Группа "Гости" | RSS
Главная | Don Juan DeMarco / Дон Жуан де Марко (1995) - Обсуждение Жизни Сообщества | Мой профиль | Выход
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Mitara  
Обсуждение Жизни Сообщества » Общий / General » Video » Don Juan DeMarco / Дон Жуан де Марко (1995) (Чудовий добрий і хвилюючий фільм)
Don Juan DeMarco / Дон Жуан де Марко (1995)
PalanteerДата: Вторник, 27.05.2008, 23:35 | Сообщение # 1
Помощник Теней
Группа: Проверенные
Сообщений: 380
Репутация: 7
Статус: В астрале

Чудовий фільм де головним героєм є Дон Жуан (Джонні Деп), що зморений коханням шукає порятунку. Він — чудовий філософ та чудовий коханець, чудовий актор (якого грає не менш чудовий актор), але він потребує допомоги. Так чи інакше, але він шукає порятунку тільки від Дона Октавія де Флореса — видатного бійця, та психолага. Я прочитав декілька рецензій, але жодна, жодна з них не містила правильного визначення фільму, вони всі помиляються, а це дуже і дуже погано, коли люди втрачають увагу, а потім рецензують кіно. Виявляється Дон Жуан обвів довколо пальця всіх, дуже тактично і невимушено але точно він влучає у людську свідомість, допомагає заглянути далі, побачити більше. Але людям, деяким, нічого не допоможе побачити далі ніж вони бачать зараз. Ось на цьому і побудований фільм.
Дивитися всім!

А тепер я розкрию сюжет, тільки якщо ви дивилися фільм читайте, а якщо ні то не варто (я вас благаю не варто)
Тож моє бачення фільму:
Юнак, Дон Жуан де Марко (і це дійсно так), потребує допомоги, його кохана покинула його через його любовні пригоди. Йому потрібна допомога у її пошуках, він знає де вона, але щось тримає мабуть його, на мою думку йому не вистачає дружньої руки поруч (Дона Октавія). Тому він шукає того хто стане Доном Октавієм — його другом. Знайшовши такого він показує правила гри, і розповідає свою історію життя, його справжнього життя! Дон Октавій не вірить, але він настільки заінтригований розповідями молодого Жуана, що починає грати за його правилами. Він починає дивитися на світ його очима, починає відчувати жінок, починає кохати і бачить що слова Дона Хуана діють, його світ — сірий, не повний, тьмяний заповнюється світлом, радістю, сексом, коханням... Давні коліщата не заіржавіли. Але він не до кінця вірить словам парубка і тому шукає інформацію про нього. Знаходиться його бабуся яка заперечує частину його історії і розповідає свою історію у якій переплітається історія Жуана. Октавій розповідає про це Хуану, а той заперечує і натякає, що його бабуся вигадує, бо ніколи не любила його матір. Потім Октавій розповідає про хлопчину, що закохався у постер з дівчиною, а та його послала... Так чи інакше, але у кінці ми бачимо, що Хуан розповідає судді не історію свого життя, яку він розповів Октавію, а історію Октавія яку він розповів Хуану, а він її переказав судді, бо розумів, що для того щоб покинути лікарню (будинок у якому дійсно, можна сказати, жив Октавій) потрібно трішки обманути суддю розказавши тривіальну історію, що складалася з декількох прозаїчних і сірих. Але то все обман, на який пішов він та його товариш. Як ми бачимо Дон Октавій допоміг йому потрапити на Ерос, і там Хуан знайшов своє кохання. Ось така чудова історія. Ну я ж просив не читати доки не переглянули... От жеж люди.


ЙА Креведко?
 
MitaraДата: Среда, 11.06.2008, 07:52 | Сообщение # 2
Королева Теней
Группа: Знать
Сообщений: 219
Репутация: 9
Статус: В астрале
ФИЛЬМ БОМБА!! Смотрела в отвратительном качестве с идиотским перерводлм.. Но все равно в восхищении! СОветую всем посмотреть!

Иногда мужчины таки понимают, что женщина - ангел только тогда, когда она поворачивается и уходит, а они смотрят ей вслед, и видят на ее спине крылья (с)DarktPrince
 
Обсуждение Жизни Сообщества » Общий / General » Video » Don Juan DeMarco / Дон Жуан де Марко (1995) (Чудовий добрий і хвилюючий фільм)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024