Религия - ОПИУМ ДЛЯ НАРОДА
|
|
Аннешка | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 17:19 | Сообщение # 31 |
Человек
Статус: В астрале
| Mitara, Папюса я уже даавно не читаю...а по поводу самовнушения - это знает каждый.. Я не к тому вообще вела.. Я сама не верила в то,что этот "кокосняк" не пропадет..это выходила за пределы моей реальности и моего представления..но получилось вот так..я не сидела над пими..не читала молитвы..не верила в них...а они не пропали...я вот о чем.. Ну если ты так говоришь,что можно верить и в табертку, то почему же ты не поверишь в нее и она не сделает тебе так как нужно(ты знаешь о чем я)... Почему тебя с твоей 100% самоуверенностью так подводит вера в табуретку?
Неужели о тебе просила, и о том, что мне с тобой досталось...Оказалось я - твоя сила. Оказалось ты - моя слабость..
|
|
| |
Palanteer | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 23:52 | Сообщение # 32 |
Помощник Теней
| тому, що є уявлення про речі і вони стабільні, їх тяжко змінити. Вважай коликтивні уявлення маси людей також можуть впливати на світ. Оскільки маса людей вірить у яйця і їх священність і священники вірять і ти віриш, а можливо знаєш/ють, що яйця священні, як і все що святиться — буде краще і довше зберігатися. Ну добре, а як що до війн, п'яниць, самого життя — у чому його сенс? Проявити себе перед богом? Навіщо? Що таке "життя" (а слово жити передбачає смерть) для істоти яка не може його мати оскільки була "до" і буде "після". Який сенс страждань які ми отримуємо? У вічно свіжих яйцях???
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Понедельник, 19.05.2008, 11:22 | Сообщение # 33 |
Человек
| Palanteer, почему ты считаешь, что в какой-то мере смыл жизни - это проявить себя перед Богом? Нет..я так не думаю..главное проявить себя ДЛЯ себя...Ведь это твоя жизнь..жизнь - это то как ты на нее смотришь..если ты всегда думаешь что все хреново - она и будет хреновая... Да, жизнь и смерть взаимосвязанны - можно так сказать, что все рожденны,чтобы умереть, ведь что бы мы не делали, как бы не жили..смерть - неминуема. А страдания, которые мы получаем - мы получаем сами от себя...мы сами себя уничтожаем, сами доводим до болезней и деперссий...Либо,как грится, расплачиваемся за грехи предков..ведь все плохое возвращается..если не к тебе, то к потомству твоему... Я вот не думаю, что от того,что я посвятила яйца и они не пропали..и с этим связанна как-то вера миллионом других людей...Каждый из верующих будет верить в "свои яйца"...но не в мои. Поэтому с считаю силоймолитву и воду,которой священник обливает тебя в церкви... Ладно..оставим яйца...что скажешь по поводу кровоточащей иконы?( Вот, например:http://www.st-nikolas.orthodoxy.ru/news/1214.html) О том,что она может "кровоточить" даже никто и не думал, и не заряжал ее силою своей веры и молитвами.. А как благодатный огонь,который появляется ни от куда???(http://www.holyfire.org/).....
Неужели о тебе просила, и о том, что мне с тобой досталось...Оказалось я - твоя сила. Оказалось ты - моя слабость..
|
|
| |
Palanteer | Дата: Понедельник, 19.05.2008, 12:25 | Сообщение # 34 |
Помощник Теней
| Відповідаю по-порядку: Quote почему ты считаешь, что в какой-то мере смыл жизни - это проявить себя перед Богом? Я так не вважаю Так вважає церква. Оскільки якби це було не так то не було б понять добра і зла, раю не було б і пекла. А оскільки всі церкви як одна твердять, що після смерті нас чекає зустріч з богом і оцінка наших дій то тут і думати немає чого Quote Нет..я так не думаю..главное проявить себя ДЛЯ себя...Ведь это твоя жизнь..жизнь - это то как ты на нее смотришь..если ты всегда думаешь что все хреново - она и будет хреновая... Це слова атеїста, не християнина і взагалі не віруючої людини. Оскільки життя належить богу і було дано нам з ціллю нести добро у світ, а також були дані заповіді яких треба дотримуватися. Quote А страдания, которые мы получаем - мы получаем сами от себя...мы сами себя уничтожаем, сами доводим до болезней и деперссий...Либо,как грится, расплачиваемся за грехи предков..ведь все плохое возвращается..если не к тебе, то к потомству твоему... Все вірно, я так і кажу, що все що ми робимо і у всьому що ми робимо винні тільки ми. Тому не треба молити неіснуючих богів, треба міняти себе і міняти на краще. Quote Я вот не думаю, что от того,что я посвятила яйца и они не пропали..и с этим связанна как-то вера миллионом других людей...Каждый из верующих будет верить в "свои яйца"...но не в мои. Поэтому с считаю силоймолитву и воду,которой священник обливает тебя в церкви... Ну чому відразу мілійонів? Суть така. Є дійсно віруючі — вони знають. Для них бог існує. І він для них дійсно існує і після смерті, я впевнений, вони потраплять у те місце яке уявляли. Ці люди силою своєї уяви, думки, почуттів (чого завгодно), зароджують віру у серцях інших людей. Наступні після них також починають вірити у їхні знання... І це як піраміда. А ти віриш у те, що бачиш. Якщо яйця не портилися до тебе, не будуть портитися і після тебе і ти віриш, що вони не портяться бо посвячені богом чи будь-ким. Як думаєш чи будуть зміни з цими яйцями якщо священники поміняють Бога на Крішну, припустімо. Це призведе до змін, але тільки там де люди вірять у Бога який НЕ Крішна. Це буде збій у мозку людини. Це людська свідомість породжує подібні збої, чи думаєш Крішна поганий бог для яєць?) Тому ти віриш у те, що ти бачиш, а бачиш ти не те що є насправді а те, що бачать інші. "Немає ніякої ложки" Дуже, дуже і дуже тяжко змінити своє бачення світу, щоб воно було відмінне від більшості. Майже неможливо. Нас утримують тисячі маленьких ниточок... Думаєш чому там багато легенд про чарівників з лісу? Друідів що жили у лісах ітд. Бо вони пішли від людей не для того щоб дуріти разом з усіма, а щоб свій розум направити у природу і бачити речі якими вони Є, а не якимим ми їх хочемо бачити. Для яйця не природньо не тухнути. Воно має тухнути, тільки ми, ті що вмішуємося у всі процеси, могли таке придумати ;). Quote Ладно..оставим яйца...что скажешь по поводу кровоточащей иконы?( Вот, например:http://www.st-nikolas.orthodoxy.ru/news/1214.html) О том,что она может "кровоточить" даже никто и не думал, и не заряжал ее силою своей веры и молитвами.. У тебе є факти, що не заряджав? У мене немає, я навіть більше скажу, у мене є факти що заряджали. Бо як багато людей думає, дивлячись у великі очі ікон, що ось-ось у них потичуть сльози. Quote А как благодатный огонь,который появляется ни от куда???(http://www.holyfire.org/)..... Сила людських знань, вони прорвали пелену більшості. Я про це писав вище. Або це знак нашого "доброго" бога який замість того щоб створити щось біле і пухнасте змушує плакати ікони (кровавими сльозами) та пускає вогонь у церкві. Як думаєш, чи у того "бога" віруєш? Можливо ікони плачуть саме того, що вогонь у церквах палає? Можливо плачуть тому, що малюють бога а вірять у диявола? Можливо бог бачить цими очима і йому залишається тільки плакати бачучи тиких "дітей". Це все звісно ІМХО, я нікого не агітую
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Вторник, 20.05.2008, 22:32 | Сообщение # 35 |
Человек
| Quote (Palanteer) зустріч з богом і оцінка наших дій это все для того говорится, чтоб жить нормально и проявиться для себя..не убивать, не обманывать...я считаю, что это нормально..нужно прожить так, чтоб не ствдно было... Quote (Palanteer) Оскільки життя належить богу і було дано нам з ціллю нести добро у світ, а також були дані заповіді яких треба дотримуватися. Я согласна с этим, полностью...я придерживаюсь этих правил,т.к. считаю их реальными и правильными для того чтоб жить в мире и любви... Quote (Palanteer) Тому не треба молити неіснуючих богів. Бог один...их не много;) И помог он многим...доказательств - куча... Хотя...вы можете продолжать верить в свою табуретку Quote (Palanteer) У тебе є факти, що не заряджав? есть факты,что никто не молился на эту икону, чтоб она начала кровоточить... Quote (Palanteer) чи у того "бога" віруєш? Можливо ікони плачуть саме того, що вогонь у церквах палає? Можливо плачуть тому, що малюють бога а вірять у диявола? Можливо бог бачить цими очима і йому залишається тільки плакати бачучи тиких "дітей". Бог один... Огонь в церкви - это хорошо! Есть поверье, что если Бог не явит нам свою благодать(не будет огня), то наступит конец света...Все ждут этого огня в церкви, стоят со свечами, чтоб зажечь их..этим огнем невозможно обжечься... Иконы плачут от того,что люди сами себя уничтожают...вот это плохо... Мы все создаем для того,чтоб поскорее себя убить...
|
|
| |
Palanteer | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:18 | Сообщение # 36 |
Помощник Теней
| цікаво виходить, ти дуже просто вирішуєш що богу угодно, а що ні? Звідки у тебе такі знання Quote это все для того говорится, чтоб жить нормально и проявиться для себя..не убивать, не обманывать...я считаю, что это нормально..нужно прожить так, чтоб не ствдно было... Саме так! Я так вважаю, а не бог мені сказав! Бог не живе тут, бог не знає про смерть бо він вічний, бог не знає про вбивства бо він їх не чинив і його вбити не можна, бог не може красти бо він може створити будь-що... ці правила не належать богу. Це люди придумали бога щоб була відповідальність за вчинки. Але якщо людина може нести відповідальність перед собою не думаючи "чи блоговірно я роблю це у очах бога" — це людина високого польоту. Quote Бог один...их не много;) И помог он многим...доказательств - куча... Хотя...вы можете продолжать верить в свою табуретку Ну чому ж один? Не один принаймні тому що має 3 стани. Вода також має три стани, але для кожного є своя назва і кожен стан індивідуальний, а тому самодостатній. Це як мінімум, а як максимум, звідки у людини відомості що бог один? Твій бог — один, але у інших людей богів рівно стільки скільки їм треба щоб почуватися щасливими. А моя табуретка мені допомагає, я сиджу на ній, розслабляюся, я її бачу і можу змінити, вона допомагає мені без правил, без догм і без табу, вона реальна і я можу її модернізувати. Вона може допомогти і іншим людям. Так хто бог, людина що створила табурет, чи табурет для людини? Quote есть факты,что никто не молился на эту икону, чтоб она начала кровоточить... В студію Quote Огонь в церкви - это хорошо! Есть поверье, что если Бог не явит нам свою благодать(не будет огня), то наступит конец света...Все ждут этого огня в церкви, стоят со свечами, чтоб зажечь их..этим огнем невозможно обжечься... Иконы плачут от того,что люди сами себя уничтожают...вот это плохо... Мы все создаем для того,чтоб поскорее себя убить... Все життя, скільки себе пам'ятаю, та скільки не читав книжок, вважав, що кров, полум'я та чортяки з вилами — це все пов'язано з дияволом. Звичайно ж зараз для мене що бог що диявол одне і теж. Але для людей у вірі — це вороги при чому смертельні та вічні. Так чому ж віруючи у добро ви поклоняєтесь символам зла?
ЙА Креведко?
Сообщение отредактировал Palanteer - Вторник, 20.05.2008, 23:19 |
|
| |
Аннешка | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:26 | Сообщение # 37 |
Человек
| Quote (Palanteer) Саме так! Я так вважаю, а не бог мені сказав! гггг..это сказанно в библии..там вообще много хороших вещей -жизненных написано... Quote (Palanteer) я її бачу і можу змінити это я считаю примитив - верить только в то, что видишь..какие же вы нафиг тогда вампиры? Quote (Palanteer) В студію буду искать..вчора десь читала..но страницу закрыла -надыбаю - обязательно! Quote (Palanteer) Так чому ж віруючи у добро ви поклоняєтесь символам зла? Откуда такое бредовое мнение,что огонь - сила зла? Тем более,что благодатному огню никто не поклоняется...
|
|
| |
Palanteer | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:30 | Сообщение # 38 |
Помощник Теней
| читав я біблію, там багато що і не дуже благодатного написано навіть не знаю чого більше. А хто сказав, що я не бачив вампірів? Невже я даремно такий розумний? А може тому, що живу вже 300 років? Ну це я так... Хм. Я не читав, у біблії, щоб вогонь ніс щось позитивне. Навпаки там написано, що його скидали на голови людей у вигляді покарання
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:39 | Сообщение # 39 |
Человек
| Quote (Palanteer) його скидали на голови людей у вигляді покарання а как же тот огонек,который зажегся над головами 12 апостолов? нимб... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& И вот однажды, в Крестопоклонную среду 2000 года, заметили: на иконе Спасителя из благословляющей десницы появилась бледно-розовая жидкость, похожая на сукровицу, а потом из открывшейся ранки хлынула кровь. Еще через некоторое время в волосах Господа набухли красные точки - как следы от тернового венца, - и из них неудержимыми струями пошла кровь. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Вот..везде пишется - "раз и заметили"... Никто на нее не молился заранее...
|
|
| |
Аннешка | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:49 | Сообщение # 40 |
Человек
| вот... Добавлено (20.05.2008, 23:43) ---------------------------------------------
Quote Сейчас я лишь могу со всей ответственностью констатировать: исследования показали – с иконы Спасителя истекает кровь пока не установленной группы. Александр Алмазов, г. Москва. http://www.cofe.ru/blagovest/article.asp?heading=34&article=6054Добавлено (20.05.2008, 23:49) --------------------------------------------- От редакции. В том, что истекает с иконы Спасителя именно кровь, ни у кого из верующих, видевших икону и молившихся у нее, не может быть никаких сомнений. «Не верить глазам своим» может только завзятый атеист, которого не удовлетворят и результаты любой экспертизы. К тому же при более длительном нахождении возле великой святыни ощущается характерный сильный «белковый» запах крови. Его ощущали и мы, сотрудники редакции, неоднократно находясь вблизи этой святыни. Но раз уж «миру сему» столь важны научные выкладки и свидетельства «внешних», то, значит, есть определенный резон и в проделанной Александром Алмазовым работе. Верующим это ничего не добавит. Но может быть пошатнет позиции активного неверия. Кровоточение Державинской иконы Спасителя – есть великий и страшный ФАКТ, который нельзя отрицать. А можно только игнорировать (если человек наглухо «закрыл» себя от духовного мира). И все же мы хотим предостеречь других сторонников «научного» подхода к чудесам от великих святынь – анализы если и должны проводиться, то исключительно по благословению высшей церковной иерархии и в обстановке, подобающей великим святыням – будь то исследование святого мира, истекающего от икон, или крови, выступившей на иконе…
|
|
| |
Palanteer | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:51 | Сообщение # 41 |
Помощник Теней
| це слова журналіста. Якби я вірив словам журналістів так сліпо і так самовіддано... уууу це було б страшно. Журналісти не проводили досліджень чи будь-чого подібного, написали від себе що сталося і все. Наприклад я знайшов таке: Quote Представители американского и европейского обществ скептиков доктор Джо Никелл (США) и доктор Ричард Вайсман (Великобритания) рассказали о том, как они проводят расследования заявлений о паранормальных явлениях: НЛО, инопланетянах, "плачущих" иконах, статуях Девы Марии "с бьющимся сердцем", фотографиях, на которых загадочным образом отображаются "врата в рай" или "ангелы", экстрасенсорных способностях тех или иных людей, домах с привидениями, кругах на полях и т. п. Они объясняли их простыми трюками и мошенничеством, приводя конкретные примеры и даже демонстрируя фокусы тут же, перед участниками симпозиума. Ричард Вайсман рассказал об экспериментах, которые позволили разоблачить некоторых экстрасенсов и астрологов из числа тех, что консультируют финансовые круги Великобритании и британскую полицию. Але це ж не доказ, що все це фальш... Добре давай почнемо з початку. Ще До ікон. Невже ти вважаєш що бог — це сідий, старий чолов'яга з великими очима і добрим серцем, як зображено на іконах. Але вже давно відомо, що то образ Зевса запозичений християнами, для своїх ікон. Йдемо далі, невже ти вважаєш що Іісус, якщо такий існував, був схожий чи подібний до цього портрету? Ти бачила іудеїв? Точніше семітів — це араби. Вони не виглядають як люди на іконах. Чому ікона на якій зображено людину яка навіть не схожа і не може бути схожа не бога плаче і кровоточе? Чому саме ця ікона? Чому саме тут, а не у Ватикані? Чи можливо там всі ікони плачуть? Ікона — це людський символ бога, але не бог. Люди моляться іконам більше ніж своєму богу і це факт, бо вони дивляться на них. Ми любимо щоб на нас дивилися коли з нами розмовляють, зоровий контакт важливий, дуже. Іісус казав, не робіть собі кумирів та не моліться лжеідолам. Але ж люди тільки це і роблять. Яке право вони мають називати себе християнами якщо вони не виконують правил клубу в який вступили. Вони мають податися геть тільки за це, а ще стільки правил яких ніхто не дотримується, навіть священники, а я тому живий приклад. За все те, що скоїли люди за своє існування жоден бог не пробачить їх, вони знищили його творіння, перекроїли на свій лад, як я табуретку.
ЙА Креведко?
Сообщение отредактировал Palanteer - Среда, 21.05.2008, 00:01 |
|
| |
Аннешка | Дата: Вторник, 20.05.2008, 23:58 | Сообщение # 42 |
Человек
| Palanteer, икону проносили по всем городам..ее видели многие сотни тысяч верующих ( и неверующих тоже)...я могу тебе привести пример факта,с православного сайта... Ты вот мне сейчас напоминаешь ребенка, которому пока шоколадку не покажут - он спать не пойдеть))) Икона кровоточащая -это факт, как бы тебе не хотелось доказать обратное...
|
|
| |
Palanteer | Дата: Среда, 21.05.2008, 00:02 | Сообщение # 43 |
Помощник Теней
| Я дописав свій пост, прочитай. Можливо я і схожий на дитину якій треба шоколад, але всім нам щось треба, так чому ж не бути як всі
ЙА Креведко?
|
|
| |
Аннешка | Дата: Среда, 21.05.2008, 00:13 | Сообщение # 44 |
Человек
| почему икона кровоточит - заметили уже, что как только икона начинает кровоточит, значит быть беде...множество убийств, суицидов, войн и прочее... По поводу кумиров - согласна! По поводу икон - в какой-то степени ты прав...логично то, что ты говоришь. Но...Иешуа рисовали еще с тех времен, как было его прешествие на землю..соответственно - художники могут передать правильно людское обличье Бога... Ибо все мы созданы по подобии Его... Quote (Palanteer) вони знищили його творіння, перекроїли на свій лад согласна...особенно было неприятно смотреть, когда у нас в церкви на Пасху(несколько лет назад) вели под "мышки" попа, который махал своим веничком и пел не псалмы, а пел.."ну вот..хорошо,ща всех полью и пойдете пить водочку"....мы были в шоке..его короче больше не видели после праздника... Люди так созданы - нарушать все.... Ева, дура, сожрала яблоко...правила дорожного движения..а есть ли они вообще? Законы юридические -взаимоисключающие.... мы медленно, но уверенно идем к истреблению гомо сапиенсов...
|
|
| |
Palanteer | Дата: Среда, 21.05.2008, 00:26 | Сообщение # 45 |
Помощник Теней
| що до Єви... Ось мої думки з цього приводу ладненько поясню: * Бог створює Адама - Народження Дитини * Адам називає всіх тварин земних ітд. - Дитина навчається, вона маленька і її оточує стільки невідомого, але у всього є назва * Адаму стає одиноко - Дитина вивчилася, доросла до моменту коли стає одиноко * Бог створив Адаму Єву, з кістки його - тобто Адам знайшов дівчину з якою вони розумілися, як кажуть, без слів * Єву спокусив змій - єва спокушена... хм... можна назвати це сексом, можна насолодою, але суть в тому, що вона прагне поділитися цим з Адамом - хоча і знає, що буде кара. Цей момент розповідає про те, що люди які дійсно кохають один-одного забувають про заборони і можливі проблеми у себе тільки заради свого коханого (ної) * Адам з*їв плод (плод взагалі - це точка яка розділяє життя Адама і Єви на До і Після, а не щось матеріальне) - Адам відчуває такі ж почуття до Єви, вона для нього понад усе, і він готовий віддати життя за неї. * Бог бачить це і гнівається, вони пізнали поняття Добра і Зла - До цього часу Адам жив для Адама, його бажання були більш егоїстичними, а після "плоду" в його сприйняття світу змінилося дещо - він готовий недоїсти і недоспати тільки заради коханої, що для нього є злом, але в той самий час для Єви то є добро, а коли добре твоїй половинці то добре і тобі. Тож Адам і Єва прийшли до висновку, що Добро і Зло не бувають абсолютні і, що це одна та інакша сторона однієї монети * Бог виганяє їх з саду - Вони не можуть більше жити в світі, де ВСЕ - Добро, їхня душа пізнала і радості і горя - і їх це об*єднало. І вони подивилися іншими очима на світ. * Палаючий меч на воротях - це біль для душі, оскільки неможливо забути кохання. * Каїн вбиває Авеля - Світ де заради вищого статусу брат йде на брата... Можна довго розписувати, але я назвав основні моменти. Це все - мої роздуми. Я не взяв їх нізвідки - я аналізував тексти Біблії і поставився до неї як до філософської книги, а не чогось більшого. Тому історія про Адама і Єву - це алегорія, це порівняння з тим як росте і міняється дитина. Як втрачає свої мрії ітд. Не варто тут розводити полеміку щодо того, а щоб б було якби Адам не знайшов Єву, або щось подібне. Текст Біблії чіткий і від нього я і відштовхувався
ЙА Креведко?
|
|
| |